• Reparatie na afspraak
  • 0476557926

iPhone 6S Plus Reparatie

Reparatiehuis.be is uw expert op vlak van iPhone reparaties. Hierbij wordt geen uitzondering gemaakt op de iPhone 6S Plus. Wanneer wij uw toestel niet kunnen herstellen zal u natuurlijk niet moeten betalen. Lukt het wegens redenen niet dat je uw toestel niet kan brengen? Wij bieden een ophaalservice aan tegen betaling. Na de reparatie is het ook mogelijk dat wij uw toestel aan huis komen afleveren. Wij helpen met veel plezier klanten die problemen ondervinden aan hun iPhone 6S Plus.

iPhone 6S plus Schermherstellingen zijn onze specialiteit. Wij bieden een snelle service waarbij wij het toestel na 30 min terug als nieuw kunnen aanbieden. Wij gebruiken kwaliteitsschermen waarbij uw iPhone 6S Plus er als nieuw uitziet. Op onze herstelling geven wij 1 jaar garantie aan uw toestel en ook aan de door ons gebruikte onderdelen.

Bij problemen met het geluid of een kapotte accu kan je zeker ook bij ons terecht. Wij laten u op voorhand weten hoelang de reparatie aan uw iPhone 6S Plus zal duren en gaan vervolgens meteen aan de slag!