• Reparatie na afspraak
  • 0476557926

Galaxy S7 Edge Reparatie

Reparatiehuis.be is uw expert op vlak van Samsung reparaties. De Samsung Galaxy S7 Edge vormt hierop geen uitzondering. Wij werken met het principe: no fix no fee. Wij bieden ook een service dat wij de toestellen zelf gaan ophalen en na de reparatie de toestellen terug bij de klant afleveren. Wij helpen graag klanten die problemen ondervinden met hun Samsung, bij ons is de klant koning.

Samsung Galaxy S7 Edge schermherstellingen zijn onze specialiteit. Wij bieden een snelle en betrouwbare service. De defecten aan jouw Samsung Galaxy S7 Edge repareren wij in 60 minuten, klaar terwijl u wacht. Wij gebruiken de hoogst mogelijke kwaliteitsschermen waarbij uw Samsung Galaxy S7 Edge er als nieuw uitziet. Wij bieden 1 jaar garantie op de herstelling aan uw toestel en ook aan de door ons gebruikte onderdelen.

Voor andere problemen bij een Samsung Galaxy S7 Edge zoals een kapotte batterij of gebroken cameraglas enzovoort kan u zeker en vast ook bij ons terecht. Op voorhand kunnen wij u laten weten hoelang deze reparatie zal duren aan u Samsung Galaxy S7 Edge.